Hírek

2008.02.13. 16:56

Gyurcsány Ferenc az OÉT munkaadói oldalával konzultált

Magas szintű, érdemi szakmapolitikai konzultációt folytatott Gyurcsány Ferenc az Országos Érdekegyeztető Tanács munkaadói oldalának képviselőivel szerdán - tájékoztatta Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-t.

BAMA

Elmondta: az egyeztetésen a miniszterelnök a kormány következő két évre vonatkozó gazdaságpolitikájáról beszélt. Ezen belül szóba került az adó- és járulékpolitika, a foglalkoztatás kérdései, illetve a szakképzéssel kapcsolatos elképzelések - tette hozzá. Daróczi Dávid hangsúlyozta: a konvergenciaprogram sikere mozgásteret nyit a kormány számára. A megbeszélésen a miniszterelnök és a munkaadók képviselői egyetértettek abban, hogy ez adó- és járulékcsökkentésben nyilvánuljon meg - közölte a kormányszóvivő.  Mint mondta, ennek részleteiről a következő hetekben elkezdődhet a nyilvános egyeztetés. A megbeszélésen részt vett Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter, Veres János pénzügyminiszter, Kiss Péter kancelláriaminiszter is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!