Hírek

2008.02.06. 16:37

Herényi Károly még nem tudja, elmegy-e a népszavazásra

Az MDF frakcióvezetője még nem döntötte el, elmegy-e a népszavazásra, és ha igen, hogyan voksol majd március 9-én. Herényi Károly erről szerdán beszélt az MTI-nek.

BAMA

Egyáltalán nem biztos, hogy elmegyek szavazni. Március 9-e még odébb van, az teljesen lényegtelen, állampolgárként hogyan fogok  szavazni - mondta Herényi Károly a távirati irodának. A frakcióvezető szerdán az ATV-ben korábban arról beszélt, hogy mind a három népszavazási kérdésre nemmel kellene válaszolni, ha szakmai szempontok alapján ítélik meg a kérdéseket.
Az MDF viszont támogatja az egészségbiztosítási törvényről szóló népszavazást - erősítette meg korábbi kijelentését a politikus. A Magyar Demokrata Fórum álláspontja szerint a tandíjról, a  vizitdíjról és a kórházi napidíjról szóló népszavazás a pártok  erőfitogtatása, amit egymás kijátszására használnak fel; ezeket a kérdéseket az Országgyűlésben kellene megoldani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!