Hírek

2008.02.26. 14:06

Horn Gábor: tudatos hazugság az ezer forintos vizitdíj

Perjési egy lakossági fórumon elismerte, lesz vizitdíjemelés

BAMA

Horn Gábor szabad demokrata ügyvivő, a kisebbik koalíciós párt népszavazási kampányfőnöke szerint tudatos hazugság a Fidesz részéről, hogy 300-ról ezer forintra akarják emelni a vizitdíj összegét.

A liberális politikus budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta, csak pártja, illetve a kormány és az egészségügyi tárca nevében tud nyilatkozni, nem tudja, mit akart Perjés Klára szocialista képviselő, aki egy internetes hírportál szerint elképzelhetőnek nevezte a vizitdíj emelését.

A Békés Megyei Online arról írt, hogy egy megyei jobboldali politikus, Balogh Lajos szerint Perjési egy lakossági fórumon elismerte, lesz vizitdíjemelés. A szocialista politikus ugyanakkor azt nyilatkozta az internetes lapnak, hogy kiforgatták szavait, mert ő általánosságban beszélt az inflációról, amely a gázra, a villanyra  és hosszabb távon a vizitdíjra is hatással lehet. A hírportálnak Perjési Klára azt mondta, egyelőre senki nem tudja megmondani, emelkedik-e a vizitdíj mértéke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!