Hírek

2008.02.27. 18:16

Kiengedték a kórházból a síliftből kizuhant kislányt

Szerdán kiengedték a klagenfurti kórházból azt a 11 éves magyar kislányt, aki a múlt héten zuhant ki egy síliftből Ausztriában. A lány után ugró kisfiút pénteken engedik ki a kórházból.

mti

Hazaengedték szerdán a klagenfurti kórházból azt a magyar kislányt, aki a múlt hét elején kiesett a síliftből a karintiai Villach közelében, és eltörte a lábát. A 11 éves gyerek hazaszállításának költségét a magyar biztosító állta. A kisfiút, aki ugyancsak megsebesült a balesetben - ő a kezét törte el -, a kórház tájékoztatása szerint pénteken engedik ki. A kislányhoz hasonlóan ő is jól van, már kikerült az intenzív osztályról.

A baleset a múlt elején történt a gerlitzeni sívidéken. Eddig tisztázatlan okból a kislány hét méter magasból kiesett annak a négyszemélyes síliftnek az üléséből, amelyen csak ők ketten utaztak. A másik gyerek - feltehetően pánikból vagy segítségnyújtási szándékkal - utána ugrott. A gyerekek egy szegedi iskoláscsoport tagjaként tartózkodtak a sítáborban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!