Hírek

2008.02.14. 14:43

Lövésekkel vetettek véget a tömegverekedésnek

A rendőrök figyelmeztető lövése fékezett meg egy tömegverekedést Nyírmihálydiban

mti

A rendőrök figyelmeztető lövése fékezett meg egy tömegverekedést Nyírmihálydiban, ahol két, régóta haragos viszonyban lévő család mintegy 25 tagja bántalmazta egymást csütörtökön - közölte a távirati irodával a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

A helyszínre riasztott járőrök szeme láttára az egyik csoport vasvillával támadt a másikra, s mivel a felszólításra sem hagyták abba a verekedést, az egyik rendőr figyelmeztető lövést adott le - mondta Fülöp Gergely sajtószóvivő. Hozzátette: közben kiérkezett a rendőri erősítés is, így sikerült normalizálni a helyzetet.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a fegyverhasználatnak nem minősülő figyelmeztető lövés során senki sem sérült meg, a verekedésben viszont négyen könnyű sebeket szereztek. A területileg illetékes nyírbátori rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást az ügyben, a verekedés résztvevőinek előállítása és kihallgatása megkezdődött.

A két család között korábban is volt már összetűzés, amelynek szintén büntetőeljárás lett a vége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!