Hírek

2008.02.22. 14:31

Molotov-koktélt dobtak egy piliscsabai házra

Molotov-koktélt dobtak Piliscsabán az éjjel egy civil szervezet aktivistájának házára, a rendőrség rongálás gyanúja miatt indított nyomozást - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

BAMA

Belicza Andrea elmondta, hogy a Béla király út egyik házánál történt az eset, ahol a tulajdonos kérésére kiérkező rendőrök reggel a falat összekormozva találták, mellette pedig üvegcserepek heverek. A tettesek kilétének felderítésére a budaörsi rendőrkapitányság emberei nyomoznak.

Deli Árpád, a Piliscsabáért Egyesület tagja az MTI megkeresésére elmondta, hogy reggel a házból kilépve találta meg a Molotov-koktélos támadásra utaló nyomokat. Nincs tudomása róla, hogy személyes ellensége lenne, ám tény, hogy az egyesület a Levegő Munkacsoporttal közösen a közelmúltban ügyészségi feljelentést tett egy természetkárosítási ügyben. Piliscsaba mellett ugyanis egy magántulajdonban lévő erdő kéthektáros területén engedély nélkül kivágták a fákat, ebben az ügyben eljárás is indult - hívta fel az esetre a figyelmet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!