Hírek

2008.02.12. 16:07

Nincs új nyom a rendőrpalota elleni támadás ügyében

A hírekkel ellentétben nem bukkant új nyomra a Nemzeti Nyomozó Iroda a Teve utcai rendőrpalotát tavaly februárban ért géppisztolyos támadás ügyében – értesült rendőrségi forrásokból a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu

A HavariaPress korábban arról számolt be, hogy a rendőrség a nyomozás új eredményeire hivatkozva kérte a Legfőbb Ügyészségtől a nyomozás határidejének meghosszabbítását. A hír szerint a vádhatóság elfogadta a rendőrség indokait, és május 13-ig meghosszabbították a nyomozás határidejét. A hírügynökség ugyanakkor azt közölte, a Nemzeti Nyomozó Iroda egyelőre titkolja, milyen új és reménykeltő nyomra bukkantak azt követően, hogy az elmúlt időszakban hónapokon át úgy tűnt: holtpontra jutott az ügy felderítése.

A hvg.hu értesülése szerint azonban Nemzeti Nyomozó Iroda nem bukkant új nyomra, a rendőrök mindössze a nyomozás határidejét akarták meghosszabbítani. 2007. február 13-án hajnali fél egy után néhány perccel egy géppisztolyból lövéseket adtak le az ORFK Teve utcai épületére. Személyi sérülés nem történt, viszont több ablak is betört: a kár 27 millió forint volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!