Hírek

2008.02.27. 14:47

Pelczné nyilvános vitára hívja a miskolci szocialistákat

Nyilvános vitára hívja és várja Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz alelnöke Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit a március 9-i népszavazásra feltett kérdések ügyében. Ezt maga a politikus jelentette be Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján szerdán.

BAMA

Az embereknek joguk van tudni arról, hogy választott országgyűlési képviselőjüknek mi a véleménye a népszavazásra feltett kérdésekről - mondta Pelczné Gáll Ildikó, hozzátéve: ezért arra kéri Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit, hogy egy lakossági fórumon, kamerák és a nyilvánosság előtt érveljenek arról, miért  szavazták meg a vizitdíjat, a kórházi napdíjat és a tandíjat A Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselője szerint a borsodi megyeszékhely lakói kíváncsiak a képviselők álláspontjára, és  kérdezhetnek is tőlük.

Mint mondta, "egyszerű beszélgetésre" gondol, hogy a városlakók  közvetlenül megismerhessék a képviselők pro- és kontra érveit, és ha  még nem döntöttek arról, hogy miként voksolnak majd március 9-én ez  a vita segítsen nekik. "Úgy gondolom, ez így tisztességes, egymással és a választópolgárainkkal szemben is" - tette hozzá. Pelczné Gáll Ildikó március 5-re invitálja nyilvános vitára  Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit. Miskolc négy egyéni választókerületében MSZP-s képviselők szereztek mandátumot a legutóbbi választáson, míg a Fidesz-KDNP  szövetségnek három, listáról bejutott képviselője ül a parlamenti  padsorokban. A Fidesz alelnöke szerint a nyilvános vita akár két-, akár többszereplős lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!