Hírek

2008.02.11. 14:31

Váratlan nyom a Rendőrpalota ügyében

Váratlan nyomra bukkant a Nemzeti Nyomozó Iroda a Teve utcai Rendőrpalotát ért tavalyi támadás ügyében

mti

Váratlan nyomra bukkant a Nemzeti Nyomozó Iroda a Teve utcai Rendőrpalotát ért tavalyi támadás ügyében - értesült a HavariaPress. A rendőrség a nyomozás új eredményeire hivatkozva kérte a Legfőbb Ügyészségtől a nyomozás határidejének meghosszabbítását.
A vádhatóság elfogadta a rendőrség indokait, és május 13-ig meghosszabbították a nyomozás határidejét. Azt azonban a Nemzeti Nyomozó Iroda egyelőre titkolja, milyen új és reménykeltő nyomra bukkantak azt követően, hogy az elmúlt időszakban hónapokon át úgy tűnt: holtpontra jutott az ügy felderítése.

2007. február 13-án hajnali fél egy után néhány perccel egy géppisztolyból lövéseket adtak le az ORFK Teve utcai épületére. Személyi sérülés nem történt, viszont több ablak is betört: a kár 27 millió forint volt. A tettesek kilétéről azóta semmit sem lehet tudni, habár az eredetileg ötmillió forintos nyomravezetői díjat időközben tízmillió forintra emelték fel. A nyomozó hatóság annyit állapított meg, hogy a lövéseket a Déryné köz és az Angyalföld utca kereszteződéséből, a József Attila Színház művészbejárata közeléből adták le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!