Hírek

2008.02.08. 14:16

Vörös porral teli borítékot kapott az MDF

Vörös porral teli borítékot kapott postán az MDF péntekre virradóan, ez az első eset

BAMA

Vörös porral teli borítékot kapott postán az MDF péntekre virradóan, ez az első eset, hogy a párthoz ilyen levél érkezik - mondta Hock Zoltán, a  Magyar Demokrata Fórum elnökhelyettese pénteken az MTI-nek.

Az MDF-nél a reggeli postabontáskor találták meg a vörös port tartalmazó borítékot. Amikor a levelet kibontották, a por szétszóródott az asztalon. A kollégák azonnal értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédelmet - mondta Hock Zoltán.

A politikus kiemelte: a hatósági tájékoztatás szerint hétfőre tudják megmondani, tartalmazott-e veszélyes anyagot a vörös por, addig lezárták a párt XII. kerületi székházának első emeletét. Az MDF először kapott porral teli levelet, a borítékon nem szerepelt a feladó neve - tette hozzá.

Hock Zoltán kiemelte: bíznak abban, az eset ugyanolyan vaklárma, mint más pártok esetében, ezért nem számolnak azzal, hogy további  atrocitások érhetik az MDF-et vagy annak politikusait.

"Gyáva dolognak tartom az ilyen akciót, valószínűleg olyan emberek küldikezeket a leveleket, akik valami miatt nem képesek a véleményüket vagy akaratukat érvényesíteni" - hangsúlyozta Hock Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!