Hírek

2008.03.28. 16:35

Táncos forgatag tizenhat színpadon

Háromszáznál is több zenei produkció, táncelőadás, színház, performance és gyerekprogram várja az érdeklődőket

R. V.

Háromszáznál is több zenei produkció, táncelőadás, színház, performance és gyerekprogram várja az érdeklődőket a hétvégi Budapest Fringe Fesztiválon. Ma a 30 éves Budapesti Tomkins Énekegyüttes lép fel a Mátyás-templomban. A Tavaszi Fesztivál záró koncertje pedig vasárnap este lesz a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Az esten a Göteborgi Szimfonikus Zenekar Bartók, Eötvös Péter, Wagner és Sztravinszkij műveit játssza, a dirigens Eötvös Péter lesz.

Budán a Millenárison profi versenytáncosok és lelkes amatőrök tizenhat helyszínen bűvölik el a tánckultúra szerelmeseit. Ígéretesek a négy pszichológusnőből álló társulat etűdjei. Az egyik produkció a női-férfi kapcsolatok teljes repertoárját vonultatja fel, különböző állapotrajzok formájában. A kortárs tánc műfajában visszaköszön a flamenco, a hastánc, a formációs tánc, a skót néptánc, a showtánc, a sztepptánc is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!