Hírek

2008.07.10. 17:12

Már biztonsági cég is a Magyar Gárda

Új biztonsági cég alakult: a Magyar Gárda Kft. A személybiztonsági tevékenység mellett szakmai középfokú oktatással, sporttal és szabadidős vagy kulturális képzéssel is foglalkozó, félmillió forint jegyzett tőkével létrehozott cég ügyvezetője és tulajdonosa Schön Péter, a Magyar Gárda Egyesület egyik alapítója.

A. V.

A cégbíróság Magyar Gárda Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft. néven jegyezte be az új céget. A kft. a nyomozást is felvette tevékenységi körébe, mint ahogy a könyv- és a napilapkiadást is. Schön Péter az elmúlt hetekben nemcsak a Magyar Gárda Kft.-t hozta létre, hanem a Terran Group Informatikai és Biztonságtechnikai Kft.-t is. Ennek a cégnek számítógép- és szoftver-kiskereskedelem a fő tevékenysége, de foglalkozhat nyomozással és követelésbehajtással is.

Egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat van a Magyar Gárda Kft. és az egyesület között. Vona Gábor, a Magyar Gárda Egyesület és a Jobbik elnöke szerint a kft. ügyében Schön Pétert kell keresni, aki viszont nem volt elérhető. A Magyar Gárda máshol és más témában is hallat magáról. Szarvason éjszakánként „egészségügyi, közérzet- és közbiztonság-javító sétákra” indulnak a gárdisták, mert a városban több bűncselekmény is indult az utóbbi időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!