Hírek

2008.07.21. 16:21

Profi gumicsere a mankón

Az olasz válogatottnak szurkol a magyarok ellen, erősen biceg és szívesen vezetne főzőműsort. Gianni Annoni csak fizikai értelemben lassult le, a tervei most is szárnyalnak.

Dián Tamás

– Most, hogy az olasz és a magyar U19-es futballválogatott egymás ellen küzd az Európa-bajnoki döntőbe jutásért, kinek fog szurkolni?

– Természetesen az olaszoknak. De gyorsan hozzáteszem: elnézve a magyar fiatalok játékát, nem biztos, hogy ünnepelni fogok a meccs után. Ez az összecsapás ugyanis erősen kétesélyes. Ugyanakkor kényelmes helyzetben is vagyok, hiszen a döntőben biztos érdekelt leszek. Akár az olaszok, akár a magyarok jutnak tovább, valamelyiknek szurkolni fogok.

[caption id="" align="aligncenter" width="400"] Az olasz válogatottnak szurkol a magyarok ellen, erősen biceg és szívesen vezetne főzőműsort.
[/caption]

– Ön viszont egy darabig még biztos nem rúg labdába, mivel nemrég műtötték a lábát. Mi történt?

– Meszesedni kezdett a térdem és ez egy idő után fájdalmas gyulladássá változott. Észak-Olaszországban operáltak, most pedig azt várom, hogy rendbe jöjjek. Csak hát a rehabilitáció nem kívánságműsor. Rendszeresen járok gyógytornászhoz, és néha bizony elkeseredem, hogy semmilyen javulás nincs. De az orvosok előre megmondták, hogy ez lesz. Legközelebb ősszel kell visszamennem a klinikára, akkor egy speciális, ízületi kopást megelőző anyagot fecskendeznek a térdembe. Ezt állítólag rendszeresen kell majd ismételni. Olyan leszek mint egy autó: félévente megyek olajcserére.

Gianni Annoni

Született: 1971. ápliris 15-én

Iskolái: Libero Istituto Universitario Carlo közgazdaságtani kar, Cattaneo (1995)

Pályája: 1994-ben jött Magyarországra. Friderikusz Fantasztikus Európa című műsorában tűnt fel 2001-ben, majd a TV2 hivatalosan is leigazolta, s ott dolgozott 2004-ig. Két évig a Magyar Televízió foglalkoztatta (2005-2006), s azóta a Viasat különböző produkcióiban látható.

– Apropó, folytatódik az autós műsora televízióban?

– Igen, most is felvettünk néhány részt, bár a mostani állapotomban ez kissé nehézkesen ment. Egy idő után viccelődősre is vettük a stílust: bemutattam például, hogyan kell szakszerűen gumit cserélni a mankóm végén.

– Más műsorban nem láthatjuk?

– Akik ismernek, tudják, hogy otthonosan forgolódom a konyhában, vagyis egy főzős produkciót szívesen elvállalnék. De kopogtatni, ajánlkozni ez ügyben nem fogok. Úgy vagyok ezzel, hogy a jó feladatok mindig megtalálják az embert, erőltetni pedig semmit sem szabad. Pillanatnyilag sokkal jobban izgat egy másik, magánjellegű elképzelés: februárban, amikor már jó lesz a térdem, szeretnék elutazni Kanadába, hogy kipróbálhassam a síelésnek azt a fajtáját, amelynél helikopterrel visznek fel a csúcsra, és onnét csúszok le a szűz havon. Most erre gyűjtök és ezért gyógyulok.

Iskolái: Libero Istituto Universitario Carlo közgazdaságtani kar, Cattaneo (1995)

Pályája: 1994-ben jött Magyarországra. Friderikusz Fantasztikus Európa című műsorában tűnt fel 2001-ben, majd a TV2 hivatalosan is leigazolta, s ott dolgozott 2004-ig. Két évig a Magyar Televízió foglalkoztatta (2005-2006), s azóta a Viasat különböző produkcióiban látható. Az olasz válogatottnak szurkol a magyarok ellen, erősen biceg és szívesen vezetne főzőműsort. Az olasz válogatottnak szurkol a magyarok ellen, erősen biceg és szívesen vezetne főzőműsort. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!