Hírek

2008.10.17. 13:04

A Fidelitas vizet gereblyézett az Akadémiánál

Vizet gereblyéztek a Fidelitas aktivistái pénteken a nemzeti csúcsnak helyet adó Magyar Tudományos Akadémia közelében, hogy felhívják a figyelmet a szombati rendezvény értelmetlenségére.

BAMA

A Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái az Akadémia épülete melletti Duna-parti szakaszon egy felfújható medencét töltöttek meg vízzel, hogy szemléltessék, szerintük mire jó a szombati tanácskozás, vizet gereblyéztek.

Kérdő Zsuzsa, és Mihalovics Péter, a Fidelitas két alelnöke újságíróknak nyilatkozva "Gyurcsány csúcsocskaként" emlegette a szombati rendezvényt nemzeti csúcs helyett. Mint az MTI-nek elmondták, azért, mert a meghívottak közül nem mindenki fogadta el a meghívást, Sólyom László köztársasági elnök és a volt államfők nem lesznek jelen.

A "Gyurcsány-csúcsocska" nem más mint vízgereblyézés, látszatmunka, eredmények nélkül - mondta Mihalovics Péter.A Fidelitas két politikusa arról beszélt, hogy a pénzügyi válság miatt Magyarországon felelős politikára lenne szükség, egyeztetések és "Gyurcsány-csúcsocskák" helyett sokkal inkább azonnali, határozott kormányzati döntéseket kellene hozni.

Szerintük azonban a kormány nem megfelelően kezeli a mostani helyzetet, amelyben munkahelyteremtésre és adócsökkentésre lenne szükség.Mint mondták, nem csak a pénzügyi válság hatásai érzékelhetők, hanem az elmúlt hat év kormányzati politikája is látszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!