Hírek

2008.10.28. 15:01

Azonnali vizsgálat az Árpád hídon kialakult torlódással kapcsolatban

Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes arra kérte a Főpolgármesteri Hivatal Közlekedési Ügyosztályának vezetőjét, hogy haladéktalanul vizsgálja ki, kit és milyen mértékben terhel a felelősség az Árpád híd felújítás miatt kialakult forgalmi dugóval kapcsolatban.

BAMA

A forgalmi torlódásokat okozó, a munkaterület lefedésére szolgáló szerkezetnek a munkálatok alatti folyamatos, zavartalan közlekedés biztosítása lett volna a feladata, ehelyett komoly gondot okozott az autósoknak. Ezért az ügyosztályra és a kivitelezést megrendelő FKF Zrt-re kiterjedő vizsgálatnak arra is ki kell térnie, hogy milyen intézkedésekkel lehet a felújítás alatt a forgalmat gyorsítani, a közlekedést megkönnyíteni. A főpolgármester-helyettes az eredmények függvényében felszólítja a felelőst, hogy vizsgálja meg a szerkezeten fennakadt járművek esetleges kárigényeit. A vizsgálat megállapításait és az ügyosztály intézkedési javaslatait legkésőbb holnapra, a kora reggeli órákra kérte a főpolgármester-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!