Hírek

2008.10.29. 10:42

Hamis levelet hozott a postás

Az elmúlt két napban az átlépett kórházi dolgozóknak a HospInvest Zrt-t feladóként feltüntető borítékot hozott a posta, amelyben dr. Deák Gábor kivágott és fénymásolt aláírásával ellátott, hamis levélben valótlan állítások szerepelnek.

BAMA

A levél „kórházvédő” feladói visszaéltek a cég és az alelnök úr nevével, amely bűncselekmény. A levél tartalmával ellentétben, minden munkaszerződéssel rendelkező kórházi dolgozónak a HospInvest Zrt. a november 1-től működtetett egri kórházban nyújt biztos munkahelyet és egzisztenciát.

Dr. Kosztura László, a HospInvest Zrt. régió igazgatója elmondta: „A mai napon súlyos bűncselekményről értesítettek az egri dolgozók a HospInvestet. Postai úton levelet kaptak, amelyen látszólag a HospInvest a feladó, és minden dolgozónak névre szól. A boríték a HospInvest Zrt. alelnökének, dr. Deák Gábornak kivágott és fénymásolt aláírásával ellátott hamis levelet tartalmaz, amelyben valótlan állítások szerepelnek.

A levél állítása szerint a HospInvestnek nem sikerült átvennie az egri kórház üzemeltetését, de azon dolgozók, akik aláírták a munkaszerződésüket hamarosan munkát kapnak a HospInvest többi intézményében. A levél tartalma hazugság, valamint ezen levél eljuttatása a dolgozóknak BTK.- ba ütköző súlyos bűncselekményt valósít meg, mely bűncselekmény elkövetésével a feladó „kórházvédő” jogtalan hátrányt kíván okozni a HospInvest Zrt-nek.”

Dr. Kosztura László elmondta: „Egyértelműen látszik, hogy azok, akik ellenzik azt, hogy a HospInvest átveszi az egri Markhot Ferenc kórház üzemeltetését egyre terrorisztikusabb eszközökhöz folyamodnak. A dolgozókat eddigi is sokan félrevezették, megfélemlítették, de most már egyenesen bűncselekményt követtek el.

Az ellenzők tábora a legmélyebbre süllyedt, már komoly bűncselekményt követtek el. Sok dolgozó sírva, rendkívül zaklatottan keresett fel minket. Természetesen mindenkit megnyugtattunk, hogy a levél tartalmával ellentétben, minden munkaszerződéssel rendelkező kórházi dolgozónak a HospInvest Zrt. a november 1-től működtetett egri kórházban nyújt biztos munkahelyet és egzisztenciát. A HospInvest Zrt. egyben büntető feljelentést tesz és bízik benne, hogy példaértékűen szigorú bírói ítéletre kerül sor.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!