Hírek

2008.10.17. 16:10

Novodomszky Éva kotnyeles kis riporternőt alakít

Novodomszky Éva, az MTV1 Híradójának műsorvezetője ismét belekóstolt egy általa még ki nem próbált műfajba. Riportert alakít Keményffy Tamás új filmjében, a Mázliban.

Rados Virág

[caption id="" align="alignleft" width="235"] Novodomszky Éva, az MTV1 Híradójának műsorvezetője ismét belekóstolt egy általa még ki nem próbált műfajba.
[/caption]– Hogy ízlett a kirándulás a film világába?

– Nagyon jól éreztem magam. Egy lelkes riportert játszom, aki megpróbál a kusza események nyomába szegődni. Kicsi szerep, talán háromszor fél percre tűnök fel. Lukáts Andorral, aki a főhőst alakítja, néhány másodperces jelenetem van.

– Milyen volt a forgatás?

– Gyönyörű helyen, egy cserháti kis faluban voltunk. Kedves, szellemes, jó humorú emberekkel lehettem együtt. Sokakkal találkoztam, akikkel Szentesen ugyanabba a drámaosztályba jártunk. Például a filmbeli szerkesztőmmel.

– Vágyott rá bármikor, hogy színésznő legyen?

– Én filmrendező akartam lenni. De ez is csak pici álom volt, hamar kinőttem.

– Az MTV1-en újabban időnként a Főtér háziasszonyaként szerepel.

Novodomszky Éva televíziós műsorvezető

SZÜLETETT: Szarvas, 1974. január 19.

TANULMÁNYOK: Kecskeméti Tanítóképző Főiskola, Komlósi Oktatási Stúdió

PÁLYA: MTV, Klub Rádió, Híradó, Parlamenti Napló, Europercek, Főtér

CSALÁD: férje, Salvo Sgroi kereskedelmi területen dolgozik; fia, Cristiano 4 éves

– Örülök ennek a feladatnak, hiszen vidéki lány vagyok, így sokszor gondolkodom a magyar vidékben. Szeretem bemutatni a településeket, felhívni rá az emberek figyelmét, hogy ez az ország milyen szép és érdekes. Nem is gondolnánk, hogy egy templom mi mindent tud mesélni, ha egy kicsit utánajárunk a történetének.

– Egyik kollégája azért nem tudta vállalni a tartós Főterezést, mert nem akarta hétvégékre magára hagyni a gyermekét. Önnek is van egy négyéves kisfia. Hogyan oldja meg az utazásokat?

– Az én munkámban továbbra is a Híradó játssza a főszerepet. A Főtér miatt csak kéthavonta utazom, és akkor is főleg Békés megyébe, amely a szűkebb szülőhazám. Ha Szarvas elérhető távolságban van, az nagy előny, mert olyankor édesanyám gondjaira bízhatom a gyereket, és azon a hétvégén sem kell elszakadnunk egymástól.

– Melyik helyszín volt önnek a legérdekesebb?

– Szarvas, a szülővárosom, amely tavalyelőtt az év városa lett. Nemrégiben pedig Villány, Harkány kapcsán. Oda eljöttek a fiúk is, Salvo és Cristiano, a férjem és a fiam. Így esténként együtt lehettünk. Remek volt – a stáb tiszteletére az utolsó napon még borkóstolót is rendeztek.

TANULMÁNYOK: Kecskeméti Tanítóképző Főiskola, Komlósi Oktatási Stúdió

PÁLYA: MTV, Klub Rádió, Híradó, Parlamenti Napló, Europercek, Főtér

CSALÁD: férje, Salvo Sgroi kereskedelmi területen dolgozik; fia, Cristiano 4 éves Novodomszky Éva, az MTV1 Híradójának műsorvezetője ismét belekóstolt egy általa még ki nem próbált műfajba. Novodomszky Éva, az MTV1 Híradójának műsorvezetője ismét belekóstolt egy általa még ki nem próbált műfajba. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!