Hírek

2008.10.04. 13:51

Orbán: a baloldal kiégett, a jobboldal cselekedni akar

Orbán Viktor szerint a baloldali konglomerátum "szellemileg és politikailag kiégett", a jobboldal viszont tettre kész, cselekedni akar és vannak tervei, ambíciói az ország bajainak orvosolására.

BAMA

A Fidesz elnöke a XIV. Polgári Gondola rendezvényén beszélt erről Budapesten szombaton. "Kimerültek a szellemi tartalékaik, kiüresedtek az érveik, kifáradtak a szövetségeik, elpuffantak a jelmondataik, belefáradtak  saját kormányzásukba, kudarcaikba, hazugságaikba, saját belső vitáikba, és talán meg is csömörlöttek azoktól. Utálnak mindent és mindenkit: az országot, egymást, bennünket, talán még egy kicsit saját magukat is" - fogalmazott.

Orbán Viktor a helyzetet úgy jellemezte: "égett szag terjeng" a politikai életben. A Fidesz elnöke hangsúlyozta: az emberek érzik, hogy új korszak jön Magyarországon. "Ezt leginkább mi szimbolizáljuk ennek minden kockázatával, esélyével, és reményével" - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!