Hírek

2008.11.19. 14:51

Karsai baltával védekezett

Átkutatták Karsai József velencei házát; az elkövetők a rendőrök távozása után szerda hajnalban visszatértek, s csak azután menekültek el, hogy a szocialista párti képviselő baltával riasztotta el őket. Az ügyben folyik a nyomozás - közölte a rendőrség.

BAMA

Karsai József szocialista párti országgyűlési képviselő, egyben Battonya város polgármestere is, az MTI értesülését megerősítve szerdán elmondta: kedden délután érkezett Velencére a fővárosból, és észlelte, hogy házából csörömpölés hallatszik, s hogy valakik betörték a lakása bejárati ajtaját. A házba betérve azt vette észre, hogy kiforgatták bútorai fiókjait. Karsai József - mint elmondta - azonnal értesítette a rendőröket, akik aztán kedden este 11 óráig vizsgálódtak házában, majd megállapították, hogy nem tűnt el semmi.

Karsai a rendőrök távozása után egy baltát vett maga mellé, mielőtt lefeküdt volna aludni. Mint a távirati irodának elmondta, szerdán hajnali fél ötkor ismét zajra lett figyelmes a lakásában.  Akkor az emeletről baltával fenyegette meg a betörőket, aki elmenekültek. A képviselő jelezte: az újabb magánlaksértésről is bejelentést tett az illetékes rendőrkapitányságnak. Az ügyben a gárdonyi rendőrkapitányság folytatja a nyomozást - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Tart az adatgyűjtés, keresik a tanúkat, de a vizsgálat egyelőre nem járt eredménnyel - mondta el R. Szabó Ágnes. Arról, hogy ugyanazok a behatolók jártak-e a mindkét nap a képviselő házában, megfelelő információ hiányában jelenleg nem tudott tájékoztatást adni a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!