Hírek

2008.11.29. 06:24

Sztárok beteglátogatóban

Néhány órányi vidámság költözött a Tűzoltó utcai gyermekklinika osztályára, amikor a kis betegeket fiatal tehetségek és ismert személyiségek látogatták meg. A sztárok nem érkeztek üres kézzel, ajándékot is vittek a kórháznak: egy életmentő készüléket.

BAMA

[caption id="" align="aligncenter" width="465"] Puskás Peti, Lola, Anti Fitness Tomi, Kovácsovics Fruzsi, Gáspár Laci, Csipa, Kisó és Ada új rajongókkal gazdagodhattak
[/caption]Az ajándékozók csapatában ott volt többek között Puskás Peti, Lola, Anti Fitness Tomi, Kovácsovics Fruzsi, Gáspár Laci, Csipa a Hooligans együttesből, valamint az egyik zenei csatorna két műsorvezetője, Kisó és Ada. A hírességek és a gyerekek együtt rajzoltak, fociztak, énekeltek a kórház vidám színekkel díszített aulájában. Gáspár Lacihoz szólni sem lehetett, olyannyira lefoglalták a kicsik. Egymás után rajzolta az autós képeket, tőle ugyanis minden gyerek ezt kérte. Puskás Peti együtt rúgta a bőrt a kis Márkkal, aki mostantól biztos, hogy az énekes rajongótáborába tartozik majd. „Egyet rajzoltam először, aztán mindenkinek ilyen kellett, a lányoknak rózsaszínben” – mondta Laci, aki egyébként Petivel hamarosan visszatér a kórházba, hogy Mikulás-napi koncertet adjanak a kis betegeknek.

Puskás Peti, Lola, Anti Fitness Tomi, Kovácsovics Fruzsi, Gáspár Laci, Csipa, Kisó és Ada új rajongókkal gazdagodhattak Sztárok -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!