Hírek

2009.08.18. 08:15

Az egymillió forintos mobilt is veszik a magyarok - Fotó!

Válság ide, válság oda viszik az egymillió forintos TAG Heuer luxustelefonokat a magyarok.

VG Online

A budapesti Andrássy úti üzletben csak a nyáron közel 30 Meridiist talált gazdára. A különleges mobiltelefonokkal idén rukkolt ki az eddig elsősorban kivételes minőségű óráiról ismert TAG Heuer cég.

[caption id="" align="alignleft" width="300"] A telefon jellegzetessége a kettős kijelző és a TAG Heuer gomb
[/caption]

Ez a világ első olyan mobilkészüléke, amelyet egy svájci luxus óragyár állít elő: a milliós készülékeket tehát olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy azt egy patinás svájci óragyártól megszokta a világ.

A telefon jellegzetessége a kettős kijelző és a TAG Heuer gomb. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy gazdája akár egy fontos tárgyaláson is egyetlen mozdulattal, diszkréten ellenőrizze az időt, és kezelje bejövő hívásait. A készülék a gomb érintésére udvariasan tájékoztatja a hívót, hogy tulajdonosa e percben elfoglalt. A telefon tetején elhelyezett második kijelző az időt mutatja: a legkorszerűbb, OLED technológiával (szerves fénykibocsátó diódák elvére épülő technológia) működik.

A luxusmobil további jellemzőiről itt olvashat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!