Hírek

2009.08.03. 16:52

Az MLSZ lezártnak tekinti az ügyet: Madonna nem léphet fel itt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői közleményben azt írta: semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti.

VG Online

Kisteleki István, az MLSZ elnöke levelet írt Timothy Dowdallnek, az augusztus 22-iki Madonna-koncertet szervező cég alelnökének, amelyben leszögezi: "...a rendkívül sok bizonytalansági tényező miatt feleslegesnek látom a további tárgyalásokat és a magam részéről elzárkózom Madonna Puskás Ferenc Stadionban történő fellépésétől, így a személyes tárgyalást is feleslegesnek ítélem meg."

Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének. Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet főigazgatójának, s azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel ne a Puskás Stadionban rendezzék a koncertet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!