Hírek

2009.08.16. 17:14

Sorban nyalókáztak a gyönyörű lányok a színpadon - képek

Harmadik alkalommal választott szépségkirálynőt Fonyód szombaton este. A 16 szépség legextrémebb feladata a fürdőruhás, kalapos nyalókázás volt.

Vízisikló

Már kezdtük volna azt gondolni, hogy az idén igazi szépségkirálynő nélkül marad a Balaton, hiszen 2009-ben nem rendezték meg Siófokon a Miss Balaton szokásos döntőjét, de szerencsére Fonyódon pótolták a hiányosságot. A most harmadszor kiírt versengésben még tavasszal megkezdődött a szépségtülekedés az első helyért egy internetes szavazással, a koronásra szombaton este került sor a fonyódi Vigadó téren, de előbb természetesen a 200 jelentkezőből tűsarkon álló mezőnyt a szervezők tizenhatra zsugorították, hogy a zsűrinek könnyebb dolga legyen a pontozásánál.

- Figyelj, ebbe az irányba fordulunk középen – kérdezte az egyik fekete hajú gyöngyszem a másiktól, még a világot jelentő fonyódi deszkákra való fellépést megelőzően. A két lány négyszer próbálta el a koreográfiát a színpad lépcsői mellett, miközben nagyjából kétezren várták a placcon, hogy megkezdődjön a verseny. A negyedik után aztán a barátnő kissé elfáradva intett nyugalomra: - Mindegy, csak fordulj meg, told ki a csípőd, aztán mehetünk.

Folytatás és képek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!