Hírek

2011.12.07. 10:24

Nem öngyilkosság miatt halt meg az egyetemista

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget a külföldi diák halála ügyében, a kanadai-iráni egyetemista vélhetően szén-monoxid mérgezés miatt hunyt el.

MTI

Az igazságügyi épületgépészeti szakértő elsődleges véleménye szerint nem volt megfelelően karbantartva az a gázkazán, amelynek a szén-monoxid-kibocsátása egy kanadai-iráni egyetemista halálát okozta Debrecenben, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.
Kelemen Éva rendőr hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán elmondta, hogy a szakértői vizsgálat még nem zárult le, a rendőrség közigazgatási eljárást folytat az ügyben.A 29 éves fogorvostan-hallgató november 27-én halt meg debreceni albérletében, amelynek a fürdőszobájában találtak rá.    
A Debreceni Egyetem külföldi hallgatói az intézmény élettudományi tömbjében és a fogorvos-tudományi épületben is urnákat helyeztek ki, a pénzgyűjtéssel a diák holttestének a hazaszállítási költségeihez kívánnak hozzájárulni.
   
A kanadai The Gazette című lap online kiadásában december 3-ai keltezésű gyászjelentés számolt be a debreceni egyetemista haláláról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!