Hírek

2012.06.17. 08:13

A Blogális Világról

Magam persze, nem csupán azoknak vagyok hálás, akik egyetértésüket fogalmazták meg egy-egy írásom kapcsán, azaz akikkel egyformán vagy hasonlóan látjuk a világot, de azoknak is, akik az ellenvéleményüknek adtak hangot, lévén egyrészt nekik köszönhető, hogy éles, ám érdekes viták alakultak ki, másfelől az ő rendszeres látogatásaiknak is betudható, hogy a Blogális Világ nagyon gyorsan olvasottá és népszerűvé vált.

Stanga István

Ember tervez, Isten végez... – tartja a mondás, amelynek igazságát most e sorok írójának is volt alkalma megtapasztalni. Igen, volt, hiszem amikor vagy három hete azzal búcsúztam el Önöktől, hogy rövidesen találkozunk, és minden változatlan formában megy tovább, még nem sejthettem, hogy a nyári pihenésem során egy olyan ajánlattal keresnek meg, amely újra a nyomtatott sajtó világához köt, s amelynek okán az elkövetkező hetekben át kell gondolnom, vajon a Blogális Világ szeptembertől milyen formában és rendszerességgel folytatható – már ha folytatható, ha az energiáimból telik – tovább.

Ám addig is, amíg ezt a számomra igen fontos, ugyanakkor nagyon nehéz döntést meghozom, szeretném megköszönni Önöknek, hogy több mint öt és fél esztendőn keresztül megtisztelték figyelmükkel az írásaimat. Mindez nem formális udvariasság a részemről, lévén csakis Önöknek köszönhető, hogy a Blogális Világ az elindítása óta eltelt több mint fél évtized folyamán egy olyan bloggá vált, aminek írásait a kezdeti, alig néhány száz látogatót követően hosszú ideje napról napra több ezren olvassák, s persze, százak kommentálják. No, és ha már itt tartunk... Magam – természetesen – nem kizárólag azoknak vagyok hálás, akik az egyetértésüket fogalmazták meg valamely írásom kapcsán, tehát akikkel egyformán vagy hasonlóan látjuk a világ bizonyos dolgait, de azoknak is, akik az ellenvéleményüknek adtak hangot, lévén egyrészt nekik köszönhető, hogy a fórumon nagyon-nagyon gyakran meglehetősen éles, szókimondó, ám érdekfeszítő viták alakultak ki, másrészt az ő rendszeres látogatásaiknak is betudható, hogy a Blogális Világ mind a bama.hu, a sonline.hu, a beol.hu, a heol.hu, a teol.hu, mind pedig a szoljon.hu, a baon.hu, a kemma.hu és az nport.hu látogatói között meglehetősen gyorsan olvasottá és népszerűvé vált.

Még egyszer hadd köszönjem meg kitüntető figyelmüket, egyben kívánjak Mindnyájuknak sok sikert a munkájukban és a magánéletükben egyaránt! A mihamarabbi folytatás reményében üdvözli Önöket a Blogális Világ szerzője:

                                                                Stanga István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!