Ingatlanajánló

2021.12.18. 19:50

Egy utolsó mohikán, avagy egy tágas jászteleki ház 8,2 millió forintért

Egy kihalófélben lévő „faj” utolsó példányait láthatjuk a most következő, tágas és izgalmas, lehetőségeket magában rejtő családi ház kapcsán. A búbos kemence, a hajópadló instant szerelem számunkra. Gondos kezekkel pedig percek alatt korszerűbbé varázsolható az ingatlan!

Szoljon.hu

“[...] Az eladó családi ház jellemzői: a ház egy 600 négyzetméteres telken helyezkedik el, a lakóterület 81 négyzetméter, nyugati tájolású, vegyes építési móddal épült, zúzott és faragott kő alappal, a tetőfedés anyaga cserép. A családi ház a következő helyiségeket foglalja magában: egy előtér, két egész szoba, egy félszoba, konyha+étkező, fürdőszoba-WC egyben és egy tároló melyből a padlás is megközelíthető.

A szobák hajópadlósak, a többi helyiség járólap burkolatot kapott, minden nyílászáró fa, a szobák ablakai közül mind az utcafrontra néz, ez redőnnyel ellátott. A melegről gázkonvektor gondoskodik, amelyek maradó ingóságok, valamint egy búbos kemence. A csatornahálózat a telken van, minden más közmű megtalálható a házban. A családi ház hátsó része egy tároló helyiség, itt található a padlásfeljáró.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!