A hét ingatlana

2022.01.29. 19:55

Barátságos és barack színű: mi az?

Egy egyre olcsóbb szolnoki lakás! A tágas, 128 nm-es eladó ingatlan korábbi ára sem volt rossz. De a mostani, 49,99 milliós összeg még vonzóbb. Hát még a pozitív energiát sugárzó képek! Nagy lakás, parkosított kert: nagyon kéne!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A LAKÁS ÉS GARÁZS ÁRA 54 MILLIÓ HELYETT MOST CSAK 49,99 MILLIÓ FORINT!!! KÉSZPÉNZES VEVŐKNEK TOVÁBBI KEDVEZMÉNY!!! Szolnok belvárosának kellemes, különleges hangulatú utcájában eladásra kínálok egy otthonos, csodás udvarral rendelkező BELSŐ 2-SZINTES LAKÁST NAGY GARÁZZSAL!!!!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A szolnoki LAKÁS főbb jellemzői:

  • 354 nm-es, gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el
  • egy 1995 - ben épült, egyedi, mutatós, 4 lakásos ház 2. emeletén és a tetőtérben található – remek kilátással a házat körülölelő csodás környezetre
  • a belső 2 szintes, klassz elrendezésű lakás nettó alapterülete 128,55 nm
  • az alsó szinten található a K-i fekvésű nappali egy 2,86 nm-es, udvarra néző erkéllyel; 2 külön bejáratú fél szoba; egy sarokkádas fürdőszoba; a külön helyiségben lévő WC; a hangulatos, tágas étkező; a napfényben úszó konyha; egy kamra; az előszoba; valamint a beépített szekrényekkel „körbeépített” közlekedő
  • a felső szinten ( a tetőtérben) rendelkezésünkre áll egy nagy előtér; egy nagy szoba; 2 külön bejáratú szoba; egy tágas, tusolós fürdőszoba és egy külön bejáratú WC-helyiség [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!