Ingatlanajánló

2022.01.22. 15:25

Saját kézzel befejezték, most eladnák a szuper szolnoki otthont tulajdonosai

Szerkezetkész állapotban vásárolták anno ezt a barátságos, kényelmes családi házat Szolnokon. Majd - szemlátomást - szívüket beletéve a maguk képére formálták az ingatlant. A ház most azonban új fejezet elé nézhet. Ön mit alakítana át első körben a saját ízlésére? Már ha egyáltalán bármihez hozzányúlna…

Szoljon.hu

“A családi ház alsó szintje 88 négyzetméter + 30 négyzetméter terasz, felső szintje 46 négyzetméter (hasznos alapterületű) amely befejezésre vár. A családi házat a tulajdonosok szerkezetkész állapotban vásárolták meg 2018-ban, majd ők fejezték be az építését és kialakítását a jelenlegi állapot szerint. A ház Phorotherm 40-es téglából épült.

Alsó szintjén jelenleg egy 18 négyzetméteres konyha-étkező adja a központi helyet, amely a teraszra nyílik. Ezen kívül egy 33 négyzetméteres nappali, ami eredetileg 2 szoba volt (visszaalakítható), egy hálószoba, fürdő wc-vel, egy külön wc kézmosóval és egy kamra található, valamint előszoba, közlekedő. Az emeleten a tervek szerint két szoba, amerikai konyha-nappali, fürdő wc-vel kerülhet kialakításra. Itt a nyílászárók már beépítésre kerültek, a válaszfalak és a burkolatok hiányoznak. A felső szint külső lépcsőn közelíthető meg, így befejezés után tökéletes kétgenerációs lakhatásra. A házhoz tartozik még egy 20 négyzetméteres Lindab garázs kézmosóval, további három autó elfér az udvarban. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!