Ingatlanbazár

2022.03.12. 19:55

Ha igazán egyedire vágyik Szolnokon, ez az ön lakása

Valóban párját ritkítja a tágas, nyitott galériás otthon a megyében. Sőt, talán az országban is. Izgalmas terek és lehetőségek a hét ingatlana rovatunkban!

szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Ha valami különleges lakást keres, ha igazán egyedire vágyik! Szolnok frekventált utcájában, a Hunyadi János úton ELADÓ egy 86 m2-es tágas, világos, igazán EGYEDI elrendezésű galériás lakás. A 2004-ben épült társasház 3. emeletén található lakás helységei: egy amerikai konyhás nappali, egy külön álló háló, egy 26 m2-es galéria szoba gardróbbal, előszoba, zuhanykabinos fürdő, WC, kamra, egy francia erkély, valamint egy 3 m2-es terasz. [...]

A lakás 2021 évben került felújításra, festés, tapétázás, a fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin, új cirkókazán került beépítésre. Új a konyhabútor és a konyhagépek, új hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, továbbá a galérián fenyő hatású mennyezet burkolat került kialakításra. A lakáshoz a társasház udvarán egy gépjármű beálló hely tartozik. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!