Ingatlanajánló

2022.04.02. 19:55

Jó barátok előre: egy szolnoki lakásnál csak kettő a jobb!

Kétlakásos társasházat venni luxus? Ha van kit vinni magunkkal, nem biztos! Barátok, családok, befektetők: jöjjön egy szolnoki ajánlat, ahol tényleg mindent duplán látunk!

Szoljon.hu

Szolnok belvárosában a Zagyva-parthoz közel eladó egy két utcára nyíló, belső 3 szintes tégla építésű kétlakásos társasház. Az 1988-ban épült, kiváló állapotú szolnoki ház belső lépcsőházából két lakás nyílik: egy belső, kétszintes 115, illetve egy 60 négyzetméteres. Mindkét lakás alatt a földszinten egy-egy garázs és tágas háztartási helyiség található, amelyekből nyílik kijárás a kertre. A kisebbik lakás felfelé bővíthető egy további szinttel, de akár egy újabb garzon lakás is kialakítható az épületben. Kialakításából adódóan kifejezetten alkalmas több generáció együttélésére.

A belső lépcsőháznak köszönhetően szeparáltan kialakító egy vagy több vállalkozás számára is iroda, de kifejezetten jó lehet családi vállalkozásoknak, ahol egy épületben biztosítható a lakhatás és a vállalkozás terület igénye is. A belvárosi elhelyezkedés ellenére mindig van parkoló az épület előtt, de két autónak garázsban biztosított az elhelyezése. A fűtést cirko fűtés biztosítja, az épület mindkét fele önálló elektromos és gáz ellátással rendelkezik. A lakószintek felett mindkét oldalon a lépcsőházból megközelíthető tágas padlástér található.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!