Ingatlanajánló

2022.04.16. 15:25

Martfűi nyalánkság: aprócska ház, tágas telek

Reprezentatív nyaralóként kínálják a 21 négyzetméteres, helyes kis épületet. Az ingatlan részét képező, dombos-fás telek csodás adottságai és a hangulatos épület abszolút elgondolkodtató!

Szoljon.hu

A ház jellemzői: dupla telken épült, belső terében nappali konyha, kamra, WC található. Építő anyaga tégla, tetőfedő anyaga cserép, a nyílászárók fából, hőszigetelt ablakkal készültek. A fűtés hűtő-fűtő klímával, vagy gázkazánnal történhet. A telket új fém kerítés védi az utcafront felől, elektromos távvezérelt kapuval felszerelve. Mivel az ingatlan kettő telken található, a további bővítésnek is meg van a lehetősége. 100 négyzetméter konyhakert, gyümölcsfák, hangulatos domb, fenyőfákkal növeli az ingatlan komfortját.

Az udvaron található a 21 köbméteres medence, amely automata vízforgatóval fűthető, emellett polikarbonát fedéllel rendelkezik. A vízellátást kettő fúrt kút biztosítja. Ugyancsak az udvaron található a kőből épült görög konyha: 900 literes hűtővel, grill sütő/gáz-grillel, bográcsozó/tárcsázóval, öntöttvas sparhelttel, húsfüstölővel, beépített elektromos sütővel, gáztűzhellyel felszerelve. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!