Ingatlanajánló

2022.05.07. 19:55

Elegáns terek, ízléses anyagok Szolnokon, 128 millió forintért

A Szolnokon kínált, 182 négyzetméteres családi házban minden van, mi szem-szájnak ingere. A mindössze pár éves ingatlanban az anyaghasználat és letisztult formák kellemesen vezetik a tekintetet. Hiába gyengébb a fotók minősége, érezni a luxust!

Szoljon.hu

„PRÉMIUM családi ház ELADÓ Szolnok frekventált részén. 2019-es építésű, 152 négyzetméteres, 4 szobás, 2 gardróbos, nappali-étkező-konyhás, igényesen kialakított családi ház. Mindennel felszerelt, ami egy család kényelmét szolgálja, megtalálható benne külön háztartási helyiség, kamra, külön dolgozó „sarok”, egy nagyobb méretű kádas, illetve kétállásos zuhanyfülkével ellátott fürdőszoba, valamint egy kisebb zuhanyzós-wc és fürdőszoba is.

A ház részét képező, de a praktikusság szempontjából az udvarról is megközelíthető napfényes télikert biztosítja a helyet a gyönyörű kerti növények teleltetésére. A négykörös padlófűtésen kívül a nappaliban található kandalló szolgáltatja a meleget a hideg téli estéken. A házhoz 60 négyzetméteres fedett terasz tartozik, amire a szobákból is ki lehet jutni. A teraszon mindennel felszerelt nyári konyha, mobil kemence, mobil jacuzzi biztosítja a család kényelmét. Az ingatlanhoz tartozik még 42 négyzetméteres svéd szauna, egy nagyobb méretű tároló valamint fedett, kétállásos kocsibeálló. Az udvaron fúrott kút. Időzített locsolórendszer gondoskodik a kerti növényzet locsolásáról. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!