Ingatlanajánló

2022.05.28. 19:55

Íme egy beleszeretős tetőtéri lakás Szolnokon

Igazi beleszeretős otthont kínálnak eladásra Szolnokon, a Tompa Mihály utcában. A tetőtéri szépség tényleg igazán vonzó a fotók alapján. Hangulatos élet 62 négyzetméteren. Jöhet?

szoljon.hu

A Szolnokon eladó, beleszeretős lakás jellemzői: 2005-ben épült, 6 lakásos, társasházban helyezkedik el a 3. emeleten. Az épület szigetelt, zárt lépcsőházzal, udvarral. A nettó 62, bruttó 86 négyzetméteres, 1+2 szobás, galériás lakás minden bruttó négyzetméterét kihasználták.

A konyha, az étkező és a nappali egy légtérben, mindkét szinten egy különálló kisszoba, a padlástérben galéria található. Mindkét szinten fürdőszoba-WC-vel rendelkezik: a lenti részen káddal, fent zuhanykabinnal.

Az ablakok – a tetőtériek is – műanyagok, fényvédő rolóval, helyiségenként szúnyoghálóval ellátottak. Az egyik kisszobából loggia nyílik az udvarra. A lakás remek helyen van, rendkívül otthonos, beleszeretős.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!