Ingatlanajánló

2022.06.18. 19:55

Íme, egy elegáns, többfunkciós épület Alcsiszigetről

A divatos szürke és acélkék színek, a kellemes hangulatot árasztó bútorok és az árnyas udvar mind-mind ígéretesek az Alcsiszigeten kínált, többfunkciós, 300 négyzetméteres ingatlan kapcsán. Vajon mit kapni pontosan 169 millióért Szolnokon…?

szoljon.hu

Szolnokon, az Alcsisziget városrészen eladó egy többfunkciós épület a hozzá tartozó gondozott kerttel. Az ingatlan jelenleg rendezvényházként működik, az ehhez szükséges teljes berendezés, vendéglátó terek biztosítottak és a szabadtéri rendezvények lebonyolításának feltételei is adottak.

Az épület minden részletében alaposan megtervezett, még a szociális helyiségek berendezése is kifejezetten ízléses. Az üzemeltetéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik. A fő tevékenységhez részben kapcsolódóan az épületben található több iroda és egy fotóstúdió is.

A tágas terek miatt kis ráfordítással az ingatlan egyéb igények kielégítéséhez is könnyen átalakítható. A telek mérete az épület további bővítésére is bőséges lehetőséget ad.

Az ingatlan ideális lehet vendéglátóipari, egészségügyi, wellness, oktatási, vagy egyéb turisztikai célra is, az ehhez szükséges parkolóhelyek mind az épület előtt, mind az udvaron szükség szerinti mértékben rendelkezésre állnak.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!