Ingatlanajánló

2022.06.04. 19:55

Kúria jellegű tanya Jászszentandráson: jöhet?

Mi abszolút rajongunk az 59,9 milliós ingatlanért. És ön? 15 fotó és temérdek izgalmas információ segíthet a döntésben…

Szoljon.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Nyugalom, madárcsicsergés a nyugalom szigetén! Jászszentandráson a Jászság egyik legbiztonságosabb településén eladóvá vált egy kúria jellegű 140 négyzetméteres egyedi, igényesen felújított téglaépítésű tanyaépület közel 6 400 m2 parkosított területtel. 

Maga az ingatlan jól megközelíthető aszfaltos út mellett található körbekerített területtel. 

Gondozott udvara dús növényzettel rendelkezik, amelynek öntözése locsolórendszerrel biztosított. Udvarán közel 150 négyyzetméter melléképület található dupla garázzsal, műhellyel, és itt kapott helyet egy kemence füstölővel. A ház vízellátását is innen oldották meg egy vízműves fúrt kúttal.A másik fúrt kút az ingatlanhoz tartozó halastó vízpótlásáról gondoskodik. Ám nem csak halastó, hanem a gyerekeknek egy mini játszótér is megtalálható ezen a birtokon. A telek kapuján belépve azonnal megragadja az embert az épület impozáns megjelenése, amelyet a csodálatos környezetben hallható hangos madárcsicsergés kísér. 

Fotó: ingatlanbazár.hu

A kiváló elosztású házba egy tágas tornácon léphetünk be. Minden szobához tartozik egy wc-vel felszerelt fürdőszoba. A tágas nappalija hatalmas, a hangulatos konyha-étkezője pedig praktikus is. A kamrából lehet megközelíteni a boltíves 2 helységes tégla pincét.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!