Ingatlanajánló

2023.01.22. 06:55

47,5 millióért eladó egy tornácos módos gazdaház Tiszafüreden!

A tornácos „módos gazdaház” jelzőt a hirdető írta. Mi a csodásan felújított és vonzó címkéket adnánk még hozzá így első blikkre a látottakhoz. Irány Tiszafüred legkedvesebb ajánlata!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Figyelem! Remek befektetési lehetőség tiszafüreden, a tisza-tótól és a tisza-folyótól 400 méterre. Eladó egy kiváló állapotú, kívül-belül stílusosan, hagyományőrző módon felújított, 4 szobás, kétgenerációs családi ház!

Leginkább a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk!

A lakóház összközműves, összkomfortos, 114,95 négyzetméter hasznos alapterületű (plusz jelentős méretű melléképületek, melyekben további lakóegységek is kialakíthatók, és 2 pince!), körülbelül az 1920-as években épült, jó adottságú és elosztású, kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!

Az épület falazata nagyrészt vályog, egyes részei vegyes, vagy tégla, homlokzata festett, faablakok, födém fagerendás, a tetőn cserépfedés, körülbelül 2008-ban kívül-belül fel lett újítva az alábbiak szerint: teljesen újra lett vezetékelve az elektromos hálózat (rézkábel), új az épületgépészet és a fűtés, padlóburkolás (majdnem mindenhol új aljzatbetonnal), szaniterek, konyha, nyílászárók egy része cserélve a többi stílusában felújítva, teljes külső homlokzat újravakolva (hátsó fal hálózva is), kívül-belül festés-mázolás, tető szükség szerinti javítása, új stablon és eresz csatorna, járda és udvari burkolások, öntözőrendszer kiépítése 4 csappal, mind szivattyúval az ásott kútból, plusz egy vezetékes kerti csap is. 

Forrás: Ingatlanbazar.hu

Udvara körbekerített, parkosított, rajta ásott kút öntöző rendszerrel, 3 komposztáló. A tiszafüredi 33-as csatlakozás (Poroszló felől az 1. lámpás kereszteződés) 3 kilométerre, városközpont 3,7 kilométerre. A teljes bútorzat az ár részét képezi. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Az épület lakóépületként, vendégházként, üdülőként egyaránt használható!

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 


 

 

 

n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!