Ingatlanajánló

2023.01.07. 15:25

A piacon párját ritkítja a közel negyedmilliárd forint értékű, szolnoki családi ház

A 490 négyzetméteres, eladó ingatlan számos értelemben párját ritkítja a piacon. Nézzen szét a tágas, különleges otthonban, most!

Szoljon.hu

“Szolnok központi részén eladó 1228 négyzetméteres telken egy 490 négyzetméteres, két generációs, 7 szobás családi ház, összesen 110 négyzetméternyi fedett terasszal, 150 centiméter mély medencével és zárható garázzsal.

Az ingatlan elosztása:

A telken két épület található: egy 360 négyzetméteres, kétszintes épület, illetve a kert hátsó részénél egy 130 négyzetméteres lakóépület. 

A 360 négyzetméteres épület: 

  • Alsó szint: amerikai konyhás nappali, két hálószoba, zuhanyzós és kádas fürdőszoba, illetve wc külön helyiségben és terasz. 
  • Felső szint: nappali, három hálószoba, két fedett erkély és egy fedett terasz, fürdőszoba jakuzzival és szaunával, illetve a gépház. 

A hátsó épület: amerikai konyhás nappali, kamra és zuhanyzós fürdőszoba.

 

A 7 szobás családi ház műszaki, esztétikai jellemzői:

Az ingatlan minőségi anyagokkal épült és burkolt. Az ingatlanban gáz nem található. Jelenlegi rezsiköltsége nagyjából 80.000 Ft a téli időszakban, mely tartalmazza a villanyszámlát, a fűtést és a vízhasználatot is. Az ingatlan napelemmel és hőszivattyúval ellátott. Az épületben található beépített bútorok a vételár részét képezik az egyedi bútorok megegyezés tárgyai lehetnek. [...]”

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!