Ingatlanajánló

2023.03.12. 11:25

Juhhodály is tartozik az eladó tiszaörsi tanyához és turistaszállóhoz

A juhhodály, mint tétel igazi ritkaság a jászkunsági ingatlankínálatban. Persze a most következő ajánlat azért ennél jóval összetettebb, de a mi fantáziánkat valamiért ez a részlet fogta meg. Egy biztos, a 149 millió forintos ingatlanban nagyjából minden van, ami egy turisztikai vállalkozáshoz Tiszaörsön kellhet!

Szoljon.hu

Lovas tanya turistaszállóval, étteremmel, lakóépülettel, istállókkal és juhhodállyal együtt eladó. Az objektum a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található. A családi birtok 15 492 négyzetméternyi területen fekszik, Tiszaörs határában. Az épület bruttó területe 238,87 négyzetméter. A birtokon 220-380V áramellátás, vezetékes gáz, vezetékes víz és egy ásott kút található. A falu másik szélén egy hangulatos kis termálfürdő is üzemel.

A lakóépületben 3 darab fagerendás szoba, fürdőszoba, konyhai rész és előtér található, konvektoros fűtéssel és egy búbos kemencével. Közvetlen mellette található a nagyjából 45-50 főt befogadni képes, működő étterem és konyha (sütőkemencével), plusz egy körülbelül 90 fős, beüvegezett, burkolt terasz, mely nagyobb rendezvények helyszíne szokott lenni. 

 

A lovászlakás egy konvektoros fűtéssel megoldott szoba + fürdőszoba (külön álló házikó). A turista szállón 5 darab 5 ágyas és 1 darab 2 ágyas fürdőszobás szoba, gáz üzemelésű központi fűtés, vizes blokkok, raktárak és egy nagy közösségi helység található. Ideális nyáron táborok szervezésére, osztálykirándulások helyszínének, különböző rendezvények: esküvő, keresztelő, céges események, csapatépítő tréningek lebonyolítására, ballagás megtartására, a lehetőség adott lovagoltatásra, tereplovaglásra és pihenésre, télen vadászásra. A gazdasági udvar részen lovas istállók (4 darab boksz), malacólak, juhhodály és egy nagyobb bekerített rész található.

1. Étkezde és pihenőhely: 420 négyzetméter
2. Személyzeti pihenő: 24 négyzetméter
3. Gazdasági épület: 160 négyzetméter
4. Kerti pavilon: 16 négyzetméter
5. Tribün: 28 négyzetméter
6. Gazdasági épület: 120 négyzetméter
7. B kategóriás turistaszálló: 380 négyzetméter
8. Gazdasági épület: 380 négyzetméter
9. Szigetelt szennyvíztárolók

 

A birtokot a tulajdonosok jelenleg kft.-ként üzemeltetik, mely 2001-ben alakult, és jelenleg teljesen tehermentes. Családi vállalkozásban is üzemeltethető tovább, hiszen berendezéssel és működési engedélyekkel együtt eladó! [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!