Ingatlanajánló

2023.04.08. 15:25

3 csillagos szállodát venne? Jászapátiban akad egy eladó

Úgy fest, minden, akár 3 csillagos szálloda is akad a megyei ingatlan kínálatban! A 189,9 milliós ajánlat a fotók és a leírás alapján is ragyogó. Kíváncsian várjuk, hogy a későbbi, új tulajdonos vajon „csak” továbbviszi a hagyományt, vagy esetleg megújítja a szállodakomplexum funkcióját?

Szoljon.hu

Forrás: Ingatlanbazar.hu

„Gyönyörű 3-csillagos szálloda vár új gazdára, amely nyugdíjasház üzemeltetésére is kiválóan alkalmas! Jelenleg is működő háromcsillagos szállodakomplexum vár új gazdára, amely gyógyfürdő szomszédságában található. A kedvelt gyógyfürdő 5 medencéjével télen-nyáron üzemel. A két épületből álló hotel B épületét kínáljuk itt eladásra, az A épület és egy beépíthető 4.047 nm-es nagy telek második lépésben kerülnek értékesítésre. A földszinten 313 nm-en 14 külön bejáratú apartman található kis előkerttel, az emeleten 313 nm-en 13 apartman, amelyek közül 3 luxus kategóriába tartozik.

Forrás: Ingatlanbazar.hu

A gyönyörűen bútorozott apartmanok mérete 20-40 nm között van. Infraszauna 4személyes tusolóval, 2 masszázsággyal található még a földszinten. Vendégei élvezhetik az ősfákat, a zöldövezeti nyugalmat és a gyógyfürdő meleg vizét, a szomszédos szállodai étterem pedig minden igényt kielégít. Az A épület is megvásárolható lesz, amely 2001-ben épült, légkondicionált, 13 szobával, 80 fős étteremmel és 120 fős rendezvényteremmel, az étterem a nyári időszakban a gyógyfürdő vendégeit is kiszolgálja. Szobák területe 460 nm, éttermi rész 606 nm+ udvar 338 nm, + teniszpálya. A strandfürdő területén egy Egészségcentrum és Fizikoterápia központ működik, ahol reumatológiai szakvizsgálat után elektro-, lézer-, ultrahang-, és lökéshullám terápiára van lehetősége a gyógyulni vágyóknak.[...]”
 

Forrás: Ingatlanbazar.hu

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!