Ingatlanajánló

2023.04.23. 06:55

A rokokó és a modernizmus egyvelegét adja a Túrkevén található ház

A Túrkevén kínált 220 négyzetméteres családi ház lakberendezési szempontból ritkaság a vármegyei ingatlankínálatban. A rokokó hatású elemek beépítése mellett a modern kori kényelemre is adtak a kialakítás és egy felújítás során. Nézzen szét minden egyes helyiségben, egy igazi különlegesség albumában!

Szoljon.hu

„Eladó Jász-Nagykun Szolnok vármegyében, Túrkevén, Szolnoktól 40 kilométerre, a városközpontban egy 600 négyzetméteres telken fekvő, 1986-ban téglából épült 2 szintes családi ház. Az ingatlan alapterülete 220 négyzetméter, melyben található amerikai konyha, 2 fürdőszoba, 4 szoba, 1 gardrób (szobának is berendezhető), mosókonyha, nyitott garázs, kamra, nyárikonyha, továbbá egy wellness részleg is ki lett alakítva, amiben található egy finn szauna és egy jacuzzi (az ár tartalmazza). Az otthon melegét gáz konvektorok és egy beépített kandalló biztosítja, nyáron a kellemes hőérzetről klíma gondoskodik.

 

A ház belső kialakítása igényes, a hideg- és melegburkolatok az ingatlanban kiváló állapotúak, felújítást nem igényelnek, az ingatlan azonnal költözhető. Az udvar szépen kialakított, kiváló több szabadidős tevékenységre is. Nagyszerű választás nagycsaládos és többgenerációs családok számára is. Az ingatlan riasztóval biztosított. Kisebb értékű ingatlan beszámítása lehetséges. [...]”

 

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!