Ingatlanajánló

2023.04.30. 15:25

Abádszalókon úgy fest, tudják, mitől döglik a légy!

Egy Abádszalókon kínált, 399 milliós ingatlan kapcsán egyértelműen felkaptuk a fejünket. Az 446 nm-es szépségbe akár 4 kolónia is beköltözhet! Irány a megyei ingatlan kínálat egyik modern, friss ínyencsége!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladó Jász-Nagykun Szolnok vármegyében Abádszalókon, új építésű, Tisza-tóhoz közeli, (600méter) 4 db teljesen berendezett apartmanegységből, közösségi térből, konyhából és mosdóból álló 180m2 fedett terasszal rendelkező ingatlan. Az épület automatizált hőszivattyús fűtés- hűtéssel, napelemes rendszerrel és H-tarifás mérőórával felszerelt, mely hozzájárul a fenntartható környzettudatos működéshez. A beltér egyedi bútorokkal és minőségi anyaghasználattal és megoldásokkal, minden igényt kielégítő négy csillagos minősítéssel rendelkezik. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A telek mérete 1932 négyzetméter parkosított és automata öntözőrendszerrel ellátott. A telken belül öt autó parkolására van lehetőség, ahová automata beléptetéssel lehet behajtani. Az apartman működési engedélyekkel, szépkártya és bankártya elfogadással, POS terminállal, mágneskártyás beléptetőrendszerrel, kamera és riasztó rendszerrel van ellátva. Az ingatlan működéshez szükséges személyzet igény esetén rendelkezésre áll. További engedélyel rendelkezik a medence szauna kiépítéséhez. [...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!