Ingatlanajánló

2023.04.16. 06:58

Eladó egy szolnoki lakás, külön ajánlással a kínai közösség figyelmébe!

A kínai közösség figyelmébe ajánlott ingatlan már azzal kivívta figyelmünket, hogy egy tisztasági festés után akár 2 héten belül költözhető. A kínai kulturális jegyek miatt azonban extra érdekesnek bizonyult a 71 nm-es fészek a megyei ingatlan kínálatban. Ön megtalálja ezeket…?

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Jó minőségű, 71 négyzetméteres lakás eladó a Czakó Elemér úton. A tágas lakást szép állapotban tartotta meg az ott élő házaspár, de tisztasági festésre mindenképpen szükség lesz. A lakás egyébként gyorsan költözhető, a tulajdonos vállalta, hogy a szerződéskötés után akár 2 héten belül kiköltözik az ingatlanból. Az egyik szobában látványkandallót építettek, ami kellemes látványelem lehet az új tulajdonosnak is. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

Két helyiség kínai kulturális jegyeket hordoz, emiatt kifejezetten ajánljuk az itt élő kínai közösség figyelmébe, mivel a bútorzatot is szívesen hagyják a lakásban a tulajdonosok – ez opcionális lehetőség. Minden ablakon redőny, a konyhában légkondicionáló berendezés és egy biztonsági ajtó is a felszereltség része. [...]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!