Ingatlanajánló

2023.05.21. 19:55

Úszóház: az új trend, amiért megveszünk Abádszalókon!

Úszóház 90 millióért: drága vagy nem? Mielőtt kimondaná az ítéletet, vegye fontolóra, micsoda izgalmas ritkaságról van szó a régiós ingatlanpiac abádszalóki szegmensében. És persze nézze meg a pontos koordinátákat is, amelyek értékét a kilátás, ha minden jól megy, örökké emelni fog.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„A Tisza-tónál Abádszalókon az Abádi-Liget Úszófalu 2. partszakaszán panorámás 96 m2-es 2 hálórészes (48 m2 zárt rész + 48 m2 fedett terasz) úszóház eladó gyönyörű zavartalan környezetben. Ára: nettó 90 millió Ft + ÁFA. A házak rendelhetők nagyobb méretekben is: 144 m2-es (76 m2 zárt rész + 68 m2 fedett terasz) és 192 m2-es (102 m2 zárt rész + 90 m2 fedett terasz) úszóház. Az úszóházból csodálatos kilátás nyílik a vízre és a természetre, amit egész évben lehet élvezni, mivel a házak négyévszakosak, télen fűthetőek (távvezérelhető klima vagy fűtőpanel) és nyáron hűthetőek. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A házhoz ki lehet kötni motorcsónakkal, jetskivel, evezős csónakokkal, a kikötőben teljes szezon alatt étterem működik, valamint hajóbérlési lehetőség is van. A házakhoz vezető privát út sorompóval védett és a kikötőben 0-24-es portaszolgálat biztosított. Az úszóház rendkívüli befektetési lehetőség is, a házak kiadásra is alkalmasak. A Tisza-tó önmagában számtalan program lehetőséget kínál: vízisportok, csónakkal barangolás a vadregényes csatornákon, horgászat, jetski, evezés, Tisza-tó körül biciklizés. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük. Ha rákapott az úszóház jelenségre, itt olvashat a jelenségről részletesebben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!