vb-2018

2018.05.16. 12:51

Iniesta miatt várnak a kerethirdetéssel

Az eredetileg tervezett pénteki időpont helyett csak hétfőn hirdeti ki világbajnoki keretét Julen Lopetegui, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mert nem szeretné megzavarni Andrés Iniesta ünneplését.

Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta reacts during the Spanish league football match between Barcelona and Villarreal at the Camp Nou Stadium in Barcelona on May 9, 2018. / AFP PHOTO / Pau Barrena

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Pau Barrena

Az FC Barcelona csapatkapitánya az idény végén távozik a katalán klubtól, s

pénteken, a Camp Nou Stadionban köszöntik.

A 34 esztendős játékos áprilisban jelentette be, hogy 22 év után elhagyja az egyesületet, amellyel 32 trófeát gyűjtött, s a hírek szerint Kínában vagy Japánban folytatja majd a pályafutását. Lopetegui – az AS című sportlap szerdai beszámolója szerint -

nem szeretné elvenni a rivaldafényt Iniestától, s ezért vár még néhány napot a kerethirdetéssel.

A tudósítás alapján a világ- és Európa-bajnok középpályás neve biztosan rajta lesz a behívandók listáján, miután a tréner a „csapat lelkének” tartja őt.

A spanyolok a június 14-én kezdődő oroszországi vb B csoportjában szerepelnek majd Marokkó, Irán és az Eb-győztes Portugália társaságában.

Borítókép: Iniesta a Villarreal elleni bajnokin

AFP PHOTO / Pau Barrena

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!