DROGFOGÁS

2017.12.15. 10:49

Cannabis ültetevény Szolnok közepén: rengeteg kifejlett növényt találtak egy laborban (videó)

Több mint 100 tő kifejlett cannabis növényt találtak a nyomozók egy szolnoki családi ház szakszerűen kialakított laborjában.

Forrás: police.hu

A szolnoki nyomozók 2017. december 13-án a kora reggeli órákban körözött személyt kerestek egy szolnoki családi házban. A házkutatáskor körözött személyt nem találtak, de egy profi cannabis ültetvényt igen.

A rendőrök furcsa szagokra figyeltek fel a ház mellett álló melléképületnél, ahol több mint 100 tő kifejlett cannabis növényt és palántát, továbbá közel 4 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket és a termesztéshez szükséges eszközöket, tápoldatokat találtak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az ingatlan tulajdonosát H. Béla 57 éves szolnoki lakost és feleségét W. Katalint.

Forrás: police.hu

A rendőrség a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására – közölte a Szoljon.hu-val a megyei rendőrség sajtóügyelete.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!