Sport

2008.08.23. 19:37

Egy pontot tartott otthon a Jászberény

A labdarúgó NB II. harmadik játéknapján egy pontot szerzett Jászberény hazai pályán a BKV ellen.

SZOLJON

Jászberényi SE—BKV Előre 1-1 (0-1)
Jászberény, 300 néző, vezette: Janitz (Farkas, Varga F.)
Jászberény: Szalma — Gulyás L., Lukácsi, Nagy A. (Majzik, a szünetben), Murinai — Móczó, Hevesi-Tóth, Rebecsák, Mohácsi (Bárkányi, 86.)— Németh Gy. (Kárpáti, 65.), Bubori. Edző: Földesi Károly.
BKV: Stefán — Baranyai, Páles, Benke, Molnár A. — Petruska, Halgas (Béres, 65.), Gulyás G., Csopaki — Skita (Nemecsek, 84.), Török. Edző. Gergely Károly.
13. perc: Németh Gyula 10 méterről, félfordulatból a hálóba bombázott, ám a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot.
45. perc: Gulyás Gábor kapu elé ívelt szabadrúgását Páles 8 méterről a léc alá fejelte, 0-1.
47. perc: Rebecsák cselezte be magát a vendégek tizenhatosára, már lőni készült, mikor fellökték, a játékvezető sípja azonban néma maradt.
64. perc: Rebecsák bal oldali beadása után nem tudtak felszabadítani a vendégvédők, a kapu előtt pattogó labdát végül Móczó öt méterről a hálóba vágta, 1-1.
72. perc: Török ugrott ki a hazai védők közül, nagy helyzetben, a tizenegyes pontnál már éppen lőni készült, mikor Gulyás László utolérte és bravúros mozdulattal szerelte.
A látottak alapján igazságos döntetlen született Jászberényben. Az első játékrészben a vendégek uralták a mérkőzést, ám a térfélcserét követően átvette az irányítást a hazai gárda, s megérdemelten tartotta otthon az egyik pontot.
Földesi Károly: - Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk. Szünet után mozgósítottuk tartalékainkat, de ez csak az egyenlítésre volt elég.
Gergely Károly: - Volt esélyünk a győzelemre, de döntő helyzetekben hibáztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!