SZOLNOK

2017.12.18. 19:56

Előzetesbe került a szolnoki férfi, akinél 4000 gramm füvet és 174 tő kannabisz növényt találtak

A Szolnoki Járásbíróság 2017. december 15-én jogerősen elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akinek tartózkodási helyén, egy szolnoki házban a rendőrök egyebek mellett 174 tő kannabisz növényt és közel 4000 gramm szárított kannabisz növényi törmeléket találtak.

Forrás: police.hu

A férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével gyanúsítják – tudtuk meg a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztályának közleményéből.

Az előzetes letartóztatás elrendelése nem elítélés, csupán a gyanúsított személyi szabadságának ideiglenes bírói elvonása.

Ezt a bíróság jelen esetben azért látta indokoltnak, hogy a gyanúsítottat megakadályozza abban, hogy elszökjön vagy elrejtőzön a hatóságok elől.

Így azt is elkerülhetik, hogy a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, bizonyítékok megsemmisítésével vagy elrejtésével megnehezítse vagy veszélyeztesse a bizonyítást, illetőleg újabb bűncselekményt kövessen el a férfi.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!