Sport

2008.05.18. 14:55

Gyenge meccsen sima Fradi-siker Jászberényben

A labdarúgó NB II. Keleti csoportjában a Ferencváros minden különösebb erőlködés nélkül simán nyert Jászberényben.

SZOLJON

Jászberényi SE Vasas-Ferencváros 0-3 (0-2)
Jászberény, 800 n., v.: Varga L. (Hegyi dr., ifj. Kormányos)

Jászberény: Haisza - Gulyás L. (Póti, a szünetben), Lukácsi, Majzik, Hídvégi (Dénes, 66.) - Rebryk, Fekete G., Fele (Mohácsi, a szünetben), Benedek - Németh Gy., Benedek. Edző: Sándor István.
Ferencváros: Zarzycki - Souare, Dragóner. Csiszár, Fülöp - Fitos (Szalai, 73.), Lamine (Kamate, 75.), Lipcsei, Vincze, Bartha (Tóth B., 80.) - Shaw. Edző: Bobby Davison.

3. perc: A hazaiak előtt adódott az első gólszerzési lehetőség: Németh Gyula a tizenhatoson belül becsapta Csiszárt, majd a jobbösszekötő helyéről, ballal a hosszú felső sarok fölé bombázott.
8. perc: A semmiből szerzett vezetést a Fradi: Haisza rosszul állította fel a sorfalat, Vincze Ottó pedig a balösszekötő helyéről, 25 méterről, jobbal a rövid felső sarokba csavarta a labdát, 0-1.
13. perc: Németh a bal oldali alapvonalon becsapta Dragónert, visszagurítását az ötös sarkán Hevesi-Tóth lövés helyet átvette, így oda lett a helyzet.
26. perc: Nem Zarzyckin múlott, hogy nem egyenlített a Jászberény. Benedek 25 méterről, jobbal a bal felső sarok felé csavarta a labdát, a lengyel portás már verve volt, de a labda centikkel elkerülte a kaput.
38. perc: Hídvégi viharzott el a bal oldalon, beadását Németh estében a kapu mellé kotorta.
43. perc: Bartha már kicselezte Haisza kapust is, mikro Gulyás hátulról buktatta. A jogos tizenegyest Lipcsei a jobb felősbe helyezte, 0-2.
45. perc: Gulyás a tizenhatos oldalvonalán kicselezte Csiszárt, akit kétségbeeséssében buktatta a hazai játékost. A játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot.
70. perc: Hdevesi-Tóth tört be a tizenhatoson belülre, élesen kapu elé lőtt, ám Németh nem tudta átvenni a labdát, így oda lett a ziccer.
74. perc: Lipcsei jobb oldali szögletét Dragóner középről, 10 méterről fejelte a hálóba, 0-3.

A vártnál sokkal kisebb érdeklődés mellett került sor a vasárnap déli összecsapásra. Alig 800 néző foglalt helyet az Aprítógépgyári pályán. Jellemző a Fradi-szurkolók lelkiállapotára, a máskor oly hangos B-közép ezúttal szinte néma csendben nézte végig a 90 percet, s a találkozó előtt csupán egyetlen drapériát helyezett el a kerítésen, melyen egyetlen szó állt: "Szégyen". Rendkívül gyenge mérkőzést produkált a két együttes. Bár a végeredmény magabiztos Fradi-győzelmet sugall, a zöld-fehérek is csupán három pontrúgásból találtak a kapba, azon kívül helyzete sem volt a vendégeknek. A hazaiak hit nélküli, akaratgyenge játékukkal csalódást okoztak szurkolóiknak.

Sándor István: - Nagyon el vagyok keseredve. nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt is. Elnézést kell kérném a berényi szurkolóktól és a tévénézők táborától is gyenge teljesítményünk miatt.
Csató Sándor (pályaedző): - Szerettünk volna iramot menni, de ez a rekkenő hőségben nem sikerült. Ha három pontrúgásból is, de végül magabiztosan diadalmaskodtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!