BETŐRÉS ÉS LOPÁS

2017.10.18. 14:43

Dühöngő kisújszállási díszhaltolvajt kaptak el a rendőrök

Telefonokat lopott és halakat rabolt egy kisújszállási férfi. A rendőrök elfogták.

Forrás: JNSZ MRFK

Dühöngve jelent meg egy férfi Kisújszálláson egy családi háznál október 17-én a délutáni órákban.

A 32 éves helyi lakos bement a melléképületben kialakított díszhaltenyészetbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, amelynek következtében több díszhal elpusztult.

A férfi egy zacskóba összegyűjtött több halat, majd azzal együtt a főépületbe ment további értékek után kutatni – írja a police.hu.

Miután magához vett két mobiltelefont, éppen távozni kívánt, amikor az otthon tartózkodó sértett tetten érte.

Az asszony megpróbálta feltartóztatni az idegent, aki ellökte őt. A bejelentő azonnal értesítette rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a támadót.

A járőrök a láthatóan zavart férfit előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre. A nyomozók az elszámoltatás során megállapították, hogy R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el.

Forrás: JNSZ MRFK

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves kisújszállási lakost, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

JNSZ MRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!