TISZAPÜSPÖKI

2017.11.28. 17:24

Négy gyerek fosztott ki egy mozgássérült férfit Tiszapüspökiben

Fiatalok fosztottak ki egy mozgássérült férfit Tiszapüspökiben. A rendőrök elfogták őket.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Renátó tiszapüspöki lakos és két fiatalkorú társa ellen.

A 18 éves fiú egy 14 éves, egy 15 éves és egy 12 éves társával 2017. november 10-én az esti órákban Tiszapüspöki egyik utcáján kifosztottak egy idős férfit. A fiatalok előre megbeszélték, hogy a mozgássérült járművel közlekedő sértettet meglopják.

Mindannyian ismerték a férfit, akit aznap előre megfigyeltek, majd a szerepeket elosztva egymás között hajtották végre a bűncselekményt.

Ketten leszólították a férfit, majd másik két társuk is bekapcsolódott a figyelemelterelésbe és eközben egyikük kiemelte a mozgássérült kocsi kosarából a több tízezer forintot tartalmazó cigarettás dobozt.

A csapat ezt követően a temetőbe ment, ahol elosztották a zsákmányt. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a jogsértőket, akiket 2017. november 27-én gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozók a 18 éves fiút őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!